Hoe sporen wij een daklekkage op in Rotterdam?  

Heeft u te maken met een lekkage waarvan de exacte locatie onduidelijk is? Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur om lekkages op te sporen, zonder de noodzaak van hak- en breekwerk. Hierdoor bespaart u kosten voor onnodige sloop- en herstelwerkzaamheden. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door uw verzekeraar!

Zodra we het lek hebben gelokaliseerd, ontvangt u van ons een duidelijk en gedetailleerd rapport. Hierin zijn de lekken nauwkeurig aangegeven, zodat een loodgieter precies weet waar reparaties nodig zijn. Met dit rapport kunt u direct een loodgieter inschakelen om de lekkage snel en vakkundig te laten repareren. Vervolgens kunt u het rapport indienen bij uw verzekering; in bijna alle gevallen worden de kosten van de lekdetectie vergoed.

Een heldere rapportage via een lekdetectie rapport

Nadat onze lekdetectie in Rotterdam is uitgevoerd, ontvangt u een gedetailleerd rapport dat de exacte locatie van de lekkagebron op een duidelijke en uitgebreide manier beschrijft. Dit heldere rapport biedt u alle benodigde informatie voor de installateur om de lekkage snel te laten repareren. U hebt de vrijheid om zelf een loodgieter in te schakelen op basis van onze nauwkeurige bevindingen, of als u dat wenst, kunnen wij u doorverwijzen naar een betrouwbare professional. Onze doelgerichte rapportage geeft u de zekerheid dat de lekkage op deskundige wijze kan worden verholpen, waardoor u snel weer van een droge en veilige leefomgeving kunt genieten.

Onze dak werkzaamheden bestaan uit:

  • Sanitair
  • Gas

  • Water

  • Zinken goten

  • Verwarming

  • CV installatie

  • Platte daken, bitumen, pvc daken, of Epdm daken

  • Rioleringen en afvoerleidingen

  • Hemelwater afvoeren

  • Ontstoppingen

Waarom een lekdetectie in Rotterdam laten uitvoeren?

Het opsporen van lekkages, verstoppingen en cv-ketelstoringen is een lastige klus die moeilijk zelf op te lossen is. Dit geldt met name voor lekkages, omdat de oorsprong ervan vaak zeer moeilijk te vinden is. Gelukkig staan de deskundige medewerkers van Michel Lekservice voor u klaar om hulp te bieden. Wij voeren professionele lekdetecties uit in Rotterdam, waarbij we snel en efficiënt de bron van de lekkage kunnen achterhalen. In tegenstelling tot vroeger, waarbij hak- en breekwerk nodig was, maken onze specialisten nu gebruik van geavanceerde technieken en hulpmiddelen om lekkages in Haarlem op te sporen, zonder onnodige schade aan uw woning.

Ontvang persoonlijk advies.