Wij zorgen voor de best mogelijke oplossing van uw daklekkage.

Daklekkage opsporen met Infrarood camera’s

Bij Michel Lekservice zijn we gespecialiseerd in het opsporen van daklekkages door middel van geavanceerde technieken. Een van onze meest effectieve methodes is de Infrarood controle. Met behulp van speciale infraroodcamera’s kunnen we temperatuurverschillen in het dakoppervlak nauwkeurig waarnemen. Dit is van onschatbare waarde omdat daklekkages vaak gepaard gaan met vocht dat zich ophoopt onder de dakbedekking. Door deze temperatuurverschillen te analyseren, kunnen we zelfs de kleinste lekkages detecteren, zelfs als ze verborgen zijn voor het blote oog. Onze expertise in Infrarood controle stelt ons in staat om snel en efficiënt de bron van de lekkage te identificeren, wat leidt tot snellere reparaties en minimalisering van verdere schade aan uw dak.

Een daklekkage opsporen met kleurstof analyse

Een andere zeer effectieve methode die we gebruiken om daklekkages op te sporen, is Kleurstof Analyse. Hierbij injecteren we tracerkleurstof in het dakbedekkingssysteem. Als er ergens een lek is, zal de kleurstof door het water worden meegevoerd naar het uittredingspunt. Door de locatie van de kleurstofuitgangen nauwkeurig te analyseren, kunnen we de exacte plek van de lekkage bepalen. Dit is een uiterst precieze methode die minimale schade aan uw dak veroorzaakt, omdat we niet hoeven te graven of te hakken. Dankzij onze deskundigheid in Kleurstof Analyse kunnen we uw daklekkage snel opsporen en efficiënt verhelpen, wat uw dak en uw woning beschermt tegen verdere waterschade. Kies Michel Lekservice voor professionele en betrouwbare daklekkage-detectie en -reparatie.

Onze dak werkzaamheden bestaan uit:

 • Sanitair
 • Gas

 • Water

 • Zinken goten

 • Verwarming

 • CV installatie

 • Platte daken, bitumen, pvc daken, of Epdm daken

 • Rioleringen en afvoerleidingen

 • Hemelwater afvoeren

 • Ontstoppingen

Diverse Oorzaken van daklekkages

Er zijn tal van oorzaken voor daklekkages, variërend van eenvoudige problemen tot meer complexe kwesties. Enkele veelvoorkomende oorzaken zijn:

 • Verkeerd geplaatste dakpannen: Zware windstoten of stormen kunnen dakpannen verschuiven of beschadigen, wat lekkages kan veroorzaken.
 • Verstopte dakgoten: Als uw dakgoten verstopt raken door bladeren, takken of ander vuil, kan regenwater niet goed worden afgevoerd, wat tot lekkages kan leiden.
 • Aansluitingsproblemen bij dakkapellen: De plaats waar uw dakkapel aan het dak is bevestigd, kan een zwakke plek zijn voor lekkages als het niet correct is afgedicht.
 • Isolatieproblemen: Slecht aangebrachte isolatie kan lekkages veroorzaken doordat vocht kan binnendringen.

Advies en preventie voor daklekkages

Zodra we het daklek hebben gelokaliseerd (en we zijn er zeker van dat we dat zullen doen), bieden we u niet alleen een oplossing om het te verhelpen, maar ook advies om toekomstige daklekkages te voorkomen. Uw tevredenheid en gemoedsrust staan voorop bij Michel Lekservice.

Wacht niet langer als u een daklek vermoedt. Neem onmiddellijk contact met ons op voor een snelle en professionele aanpak. We begrijpen dat dit een urgente kwestie kan zijn, en we staan klaar om u te helpen uw huis te beschermen tegen verdere schade.

Bij Michel Lekservice zijn we uw betrouwbare partner voor alle dakgerelateerde problemen. Vertrouw op onze expertise en ervaring om uw daklek snel en effectief op te lossen. Uw huis verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden.

Ontvang persoonlijk advies.