Wij zorgen voor de best mogelijke oplossing van uw lekkage.

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. Wij sporen lekkages op en leggen deze, indien mogelijk met foto’s, vast in een rapport. 

Door de ervaringen die wij hebben in de installatie kunnen wij uw lekkage opzoeken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren inspecteurs met expertise en kennis. 

Waarom een professionele lekdetectie laten uitvoeren?

Lekkages, verstoppingen en problemen met cv-ketels zijn vaak complexe kwesties die moeilijk zelf op te lossen zijn. Dit geldt vooral voor lekkages, omdat de bron ervan vaak diep verborgen is. Bij Michel Lekservice begrijpen we dit, en daarom staan onze deskundigen klaar om u te helpen. Wij bieden professionele lekdetectie om snel de oorzaak van het probleem te achterhalen, zonder de noodzaak van ingrijpende sloopwerkzaamheden. Onze specialisten maken gebruik van geavanceerde technologieën en apparatuur om lekdetectie efficiënter te maken.

Onze aanpak en apparatuur voor een lekdetectie

Bij het uitvoeren van lekdetectie beginnen we altijd met een grondige analyse om de mogelijke bron van de lekkage te identificeren. Is de lekkage in verband te brengen met koud- of warmwaterleidingen, of heeft het te maken met het afvoersysteem? Op basis van deze analyse kiezen we de juiste methoden en instrumenten om de lekdetectie nauwkeurig uit te voeren. Voor koudwaterleidingen maken we vaak gebruik van ultrasone detectie, terwijl we dezelfde benadering hanteren voor het afvoersysteem in uw woning. In geval van lekkages rond warmwaterleidingen kan een thermografische camera de meest geschikte optie zijn voor effectieve lekdetectie.

Lekdetectie Lelystad

Duidelijke rapportage – Perfect voor uw verzekering.

Wij sporen de bron van de lekkage zeer nauwkeurig op en geven dit duidelijk aan in het rapport. Op basis van dit rapport kan de loodgieter of verwarmingsinstallateur voor een oplossing zorgen, zonder dat hij of zij naar de bron van de lekkage hoeft te zoeken.

Daarnaast kunt u onze rapporten indienen bij de verzekering om de kosten vergoed te krijgen. Uw verzekeraar vergoedt dan in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Wij kunnen snel bij u langs komen en de lekkage opsporen. U ontvangt dezelfde dag nog een duidelijk rapport.

Wij kunnen lekkages opsporen in:

  • Koud en warm waterleidingen  

  • Sanitair
  • Zinken goten

  • Bitumen goten

  • Verwarmingsleidingen

  • Vloerverwarming

  • Platte daken, bitumen, pvc daken, of Epdm daken

  • Voegen

  • Afvoerleidingen

Ontvang persoonlijk advies.