Lekdetectie Lelystad

Michel Hermanns.

Mijn naam is Michel Hermanns en ik ben woonachtig in Lelystad.

Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn als projectleider/bedrijfsleider bij verschillende startende bedrijven heb ik uiteindelijk de stap genomen voor mijzelf te beginnen.

Ik merkte dat ik graag weer in de praktijk bezig wilde zijn, met mijn handen werken en problemen oplossen.

Doordat er een tekort is aan installateurs, waardoor de werkdruk bij hen erg hoog is, kwam bij mij het idee om de installateurs te ontzorgen. Ik voer voorafgaand aan hun werk de detectie uit en zorg voor een duidelijk detectierapport.

Niet alleen is dit rapport nodig voor de verzekeringen, maar de installateurs hebben direct duidelijk inzichtelijk waar de lekkage zich bevindt, dit scheelt hun veel tijd.

Mensen willen graag snel een oorzaak gevonden hebben en een oplossing vinden, daarom bieden wij de mogelijkheid om binnen 24 uur een detectie uit te voeren!

Onze opdrachtgevers.

Wij waarderen al onze opdrachtgevers, particulier en zakelijk. Een greep uit onze zakelijke opdrachtgevers, waar wij geregeld lekdetecties voor uitvoeren.

Een Maatschappelijk Steentje Bijdragen.

Michel Lekservice draagt ook graag maatschappelijk zijn steentje bij. Net als in 2022 ondersteunen wij dit jaar de actie ‘Help phyllodes aan een behandelprotocol‘ van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Al onze klanten krijgen na onze dienstverlening de mogelijkheid om €5,- te doneren. Michel Lekservice verdubbelt deze donatie vervolgens.

Onze donatie in 2022.

1290

Hulp nodig in uw situatie?

Wij zorgen voor de oplossing van uw lekkage zonder hak- en breekwerk.